A tűz a házat is veszélyezteti

Kigyulladt egy törökbálinti ingatlan - leégett a melléképület

Az oltás során a szakemberek főként azon dolgoznak, hogy a tűz ne terjedjen át az ugyanazon a telken lévő családi házra.

2013.11.14 19:55MTI

Kigyulladt, majd leégett egy törökbálinti házhoz tartozó melléképület, a tűz a házat is veszélyezteti - közölte Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője csütörtök este.

Spitz Alexandra elmondta, hogy a Báthory utcában egy faépület kapott lángra, majd semmisült meg, sérülés nem történt. Az érdi és a helyi hivatásos tűzoltók egy gázpalackot hoztak ki a melléképületből, így az nem robbant fel.

Az oltás jelenleg is tart, a szakemberek főként azon dolgoznak, hogy a tűz ne terjedjen át az ugyanazon a telken lévő családi házra - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.