Mérgezés

Fagyálló került a meglopott gazda hordóiba - a tolvaj halott, többen kórházban

Egy vácszentlászlói gazdától eltulajdonított bor összefüggésbe hozható egy ember halálával. A rendőrségi gyanú szerint a megcsapolt hordókban nem csak nedű volt, hanem méreg is.

2013.11.03 19:02Havariapress

A napokban több ember került súlyos mérgezéssel kórházba a Pest megyei Vácszentlászlóról: mindannyian etilén-glikollal megmérgezett bort ittak. A bort mindannyian ugyanattól a férfitól vásárolták, illetve kapták, aki - a rendőrség vizsgálat szerint - egy gazdától lopta azt. A nyomozás során feltárt adatok azt mutatják, hogy a tolvaj folyamatosan dézsmálta a rendszeresen feltört pincében a hordókat - ezekbe került a fagyálló folyadék is.

A borból fogyasztók közül hatan kerültek kórházba. Egyikük, a lopott bort áruló tolvaj, már olyan súlyos állapotban volt, hogy nem segíthettek rajta az orvosok. Több napig küzdöttek az életéért, de a férfi meghalt.

A rendőrség emberölés kísérletével gyanúsítja a meglopott gazdát.

Emberöléssel gyanúsítják a borosgazdát

Beismerő vallomást tett csütörtökön az a 37 éves vácszentlászlói borosgazda, akit korábban tanúként hallgattak ki a településen történt mérgezés, illetve haláleset ügyében, s aki korábban tagadta, hogy fagyállót tett volna a borába. Részletek >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.