Közel félmilliót csalt ki egy nőtől

Nőket csapott be az internetes társkeresőn

Nőket csapott be egy internetes társkereső segítségével ismerkedő szegedi férfi, az egyik sértettől csaknem félmillió forintot csalt ki.

2013.10.19 11:25MTI

A gyanúsított - aki álnéven, Szilágyi Sándorként regisztrálta magát a társkeresőn - különféle indokokkal csaknem félmillió forintot csalt ki egy nőtől az elmúlt egy hónapban.

A rendőrség azonosította a gyanúsítottat, a 35 esztendős K. Sándort, aki kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta a nyomozóknak, hogy több nővel ismerkedett meg hasonló módon, majd pénzt kért tőlük, de legtöbbször nem kapott.

A rendőrök gyanúja szerint azonban a férfi többeket is megkárosíthatott, ezért kérik, hogy aki még nem tett feljelentést, jelentkezzen a hatóságoknál.

A rendőrség őrizetbe vette K. Sándort, és csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.