Leszállásra kényszerítette őket a rendőrség

Képek! Siklóernyős veszélyeztette a vitorlásversenyt

Leszállásra kényszerítette pénteken a Készenléti Rendőrség helikoptere a Balaton fölött azt a két sárkányrepülőt, akik megzavarták a Kék Szalag vitorlásversenyt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Siklóernyős veszélyeztette a vitorlásversenyt képgaléria

2008.07.18 19:04MTI

Pekó János, a Készenléti Rendőrség sajtóreferense elmondta, hogy a két motoros sárkányrepülő a Balaton keleti medencéje fölött repült, és rácsapásokkal zavarták meg az éppen zajló Kék Szalag vitorlásversenyt.

fotó: MTI

Kifejtette: a Készenléti Rendőrség szolgálatban lévő helikopteréről szólították fel a rendzavarókat, hogy szálljanak le. Miután mindkét sárkányrepülőt leszállásra kényszerítették - egyikük Balatonfűzfőn, másikuk Balatonkenesén szállt le -, a járművek vezetőit átadták a helyszínre kiérkező rendőröknek - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.