Budapesten

Kifosztott egy trafikot, majd lopott autóval menekült

A lopott jármű utasterében több karton dohányárut találtak, s kiderült, előzőleg egy ismeretlen tettes betört egy közeli trafikba. A betörést az üzlet belső biztonsági kamerája rögzítette: a felvételen szereplő férfi az igazoltatott autós volt.

2013.08.28 18:58MTI

Kifosztott egy trafikot az a 48 éves férfi, akit amiatt igazoltattak a rendőrök, mert egy autóval feltűnően gyorsan hajtott a főváros XIII. kerületében - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség honlapján.

Tájékoztatásuk szerint a járőröknek feltűnt egy gyorsan haladó személyautó, emiatt a vezetőt igazoltatták. Eközben megállapították, hogy az autó eltűnését szerda hajnalban a tulajdonos bejelentette. A lopott jármű utasterében több karton dohányárut találtak, s kiderült, előzőleg egy ismeretlen tettes betört egy közeli trafikba. A betörést az üzlet belső biztonsági kamerája rögzítette: a felvételen szereplő férfi az igazoltatott autós volt.

A betöréssel és autólopással megalapozottan gyanúsítható férfit a járőrök előállították és kezdeményezték az előzetes letartóztatását.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.