Csempészett cigaretta

Trafikká alakították át az ukrán mikrobuszt

A járműben egy magyar és egy ukrán állampolgár volt, üveggyapotot szállított.

2013.07.22 09:43MTI

Hétmillió forint értékű csempészett cigarettára bukkantak a pénzügyőrök a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Barabásnál egy ukrán mikrobuszban - közölte Dávid Zoltán, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) térségi vám- és pénzügyőri igazgatóságának rendészeti osztályvezetője.

Dávid Zoltán elmondta: a járműben egy magyar és egy ukrán állampolgár volt, üveggyapotot szállított, amikor egy közúti ellenőrzéskor feltűnt, hogy az autó hátlapja és oldallemezei kopogtatásra szokatlan hangot adnak. A további vizsgálatok eredményeképpen a megduplázott hátfal és oldallemez alól összesen tízezer doboz, hétmillió forint értékű ukrán zárjegyes cigaretta került elő.

A pénzügyőrök az elkövetők ellen költségvetési csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV bűnügyi igazgatóságánál, a csempészett cigarettát és a mikrobuszt pedig lefoglalták - tette hozzá a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.