Navracsics

Rendőrségen belüli jogsértések: a lehető legsúlyosabban kell büntetni

Egy olyan szervezet körében követhették el, amelytől a biztonságot és nem annak fenyegetését várják.

2013.04.12 11:42MTI

A lehető legsúlyosabb büntetést kell kiszabni a rendőrség szervezetén belül elkövetett jogsértésekben a közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint.

Navracsics Tibor erről pénteken, a Lánchíd Rádiónak nyilatkozva beszélt annak a két - azóta leszerelt - rendőrnek az ügye kapcsán, akik a megalapozott gyanú szerint hétfőn halálra vertek egy lopás miatt előállított román állampolgárságú, izsáki férfit.

A tárcavezető hangsúlyozta: a hasonló bűncselekményeket azért kell a legsúlyosabban megtorolni, mert egy olyan szervezet körében követhették el, amelytől a biztonságot és nem annak fenyegetését várják.

Navracsics Tibor megjegyezte, a belügyminiszter, valamint az országos rendőrfőkapitány is a kezdetektől a lehető leghatározottabban kezeli az ügyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.