Közzétette a képét a rendőrség

Így néz ki Király Tamás feltételezett gyilkosa

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. József 39 éves budapesti lakos ellen.

2013.04.09 18:27MTI
Fotó: BRFK

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. József 39 éves budapesti lakos ellen. A rendőrség gyanúja szerint múlt vasárnap a főváros VIII. kerületében, a Baross utca egyik lakásában L. József gyilkolhatta meg az ott lakó 60 éves férfit.

A BRFK azt kéri, hogy aki a rendőrség által közzétett fényképen látható L. Józsefet felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszám valamelyikét.

A rendőrség honlapján vasárnap megjelent közlemény szerint - amely akkor sem nevesítette Király Tamást - a 60 éves férfit az otthonában olyan súlyosan bántalmazták vasárnap hajnalban, hogy az áldozat a helyszínen életét vesztette.

Király Tamás avantgárd divattervező a nyolcvanas években kezdte karrierjét. A Vogue magazintól az ID-ig minden nagy divatmagazin publikált róla. Legutóbb március 22-23-án volt divatbemutatója Budapesten az Elle Fashion Show keretében a Millenárison. Az utóbbi négy évben rendszeresen együtt dolgozott a Baltazár Színházzal, ahol értelmileg sérült színészek játszanak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.