Nagykanizsa közelében fogták el őket

Előzetesben a horvát embercsempészek

Két horvát embercsempészt fogtak el a rendőrök Nagykanizsa közelében.

2013.04.09 10:40Havariapress

Vasárnap állítottak meg a nagyatádi rendőrök két horvát rendszámú autót a 6804-es számú út Zala megyei szakaszán, a beleznai elágazásnál. Az egyik járműben két nőt és egy 2 éves gyermeket találtak, az utasok személyazonosságát, magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem lehetett megállapítani. A rendőrök a gépjárművezetőket, valamint a járművek utasait előállították. Kiderült, hogy a két nő és a gyermek illegálisan tartózkodik Magyarországon, a horvát sofőrök csempészték be őket.

A 36 és a 62 éves sofőrt őrizetbe vették, ellenük embercsempészés miatt indítottak eljárást. A rendőrség kezdeményezte a két gyanúsított előzetes letartóztatását. A járművek utasaival szemben 3 év beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el és átadták őket a horvát hatóságoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.