Szakértői vélemény

P. Erika lábnyomát találhatták meg Bence (+11) nyakán - megrázó tartalom!

Állítólag félelemtől lebénulva, a kocsiban ülve hallgatta végig, ahogy Szita Bence (+11) az életéért könyörög, ám a legfrissebb szakértői vélemény szerint a kisfiú nyakán a nő lábának megfelelő hosszúságú és szélességű nyomot találtak...

2013.03.20 08:51ma.hu

Egy most elkészült szakértői vélemény aláássa P. Erika (47) vallomását, miszerint félelemtől lebénulva a kocsiban ülve hallgatta végig, ahogy Szita Bence (+11) az életéért könyörög. A Blikk információi szerint a kisfiú nyakán a nő lábának megfelelő hosszúságú és szélességű nyomot találtak az orvosok, ami arra utal, hogy P. Erika igenis részt vett Bence megkínzásában. Korábban ráadásul a nő két tettestársa, K. József (41) és a Kojak néven ismert B. József (57) is a bestiális gyilkosság kitervelője ellen vallott - írja a Blikk.

- Védencem állítása szerint miközben ő ásta a kisfiú sírját, néha hátrafordult, és látta, amint P. Erika és B. József a gyermeket ütik. Arra is emlékezett, hogy a nő kezében kés volt - tudta meg a lap Tóth Balázstól, a férfi kirendelt védőjétől, aki hozzátette: ahogy a nőről, úgy K. Józsefről is megállapították, hogy teljesen beszámítható.

P. Erika azt is tagadja, hogy ő itatta a kisfiúval a vörösbort.

Az eddig rendelkezésre álló információk szerint a kiskamaszt levetkőztették és kezeit megkötözték, a gyerek még akkor is menekülni próbált, amikor már teljesen bódult lehetett a belé diktált szerektől. Fogvatartói azonban erőszakkal visszatartották, majd végeztek vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.