Elakadt a lopott járművel

Betörőt fogott el a nyomkövető kutya Szabolcsban

Lopott járművel elakadt betörőt fogtak el a rendőrök nyomkövető kutya segítségével Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

2013.03.14 16:30MTI

Berki Bianka, a térségi rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője elmondta: a 46 éves téglási férfi hétfőn egy bökönyi házba tört be, majd a lakásban talált autókulccsal beindította a portán álló személygépkocsit, megpakolta az ellopott értékekkel és elhajtott a helyszínről. 

A rendőrök nyomkövető kutyával indultak a betörő elfogására. A kutya egy földútra vezette a nyomozókat, ahol a sárban elakadva találtak rá a kocsira. A kutya ezután a tolvaj házához is elvezette a rendőröket, ahol a házkutatás során előkerültek a bökönyi házból ellopott értékek. A téglási lakos ellen betöréses lopás és jármű önkényes elvétele miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.