Mielőtt elütötte az autó

Combon lőtte vitapartnerét a Podmaniczky utcai lövöldöző

Combon lőtte vitapartnerét egy albán férfi csütörtökön, a Podmaniczky utcai görög étteremben, majd ahogy kiszaladt az utcára, elgázolta egy BMW.

2013.03.14 14:27Havariapress

Combon lőtte vitapartnerét egy albán férfi, csütörtökön a déli órákban, a főváros VI. kerületében, a Podmaniczky utcában lévő görög étteremben. A lövöldözés után a férfi kirohant az utcára és egy érkező BMW elgázolta. 

A mentők mindkét sérültet kórházba szállították. A rendőrség az utcát lezárta, a helyszínelés jelenleg is tart. A trolibuszok helyett autóbuszok közlekednek kerülő útvonalon. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az ügy körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.