Fatolvajt értek tetten a vásárhelyi rendőrök

Telhetetlen tolvaj: a huszadik akácfa már nem fért a biciklire

19 darab, másfél méteres akácfát pakolt a kerékpárjára egy férfi 2013. február 21-én, amikor a vásárhelyi rendőrök tetten érték.

2013.02.23 09:44ma.hu

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a Szent László utca végén egy férfi fát vág ki. A helyszínre érkező rendőrök tetten érték O. István 62 éves hódmezővásárhelyi lakost, aki már éppen indult volna hazafelé.

Az egyenruhások előállították, ellene tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás őrizetbe vétele mellett.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a férfit gyorsított eljárásban 2013. február 22-én bíróság elé állította. A Hódmezővásárhelyi Járásbíróság 50 ezer forint pénzbírsággal sújtotta – tájékoztatta a ma.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.