Az M1-es autópálya egyik pihenőjénél

Több mint egy kilogramm kábítószert találtak egy férfinál

Több mint egy kilogramm kábítószert találtak egy Németországban élő magyar állampolgárságú férfi autójának átvizsgálásakor a bűnügyi hatóságok az M1-es autópálya egyik pihenőjénél.

2013.02.11 17:06MTI

 Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának hétfőn a rendőrség honlapjára feltett közleménye szerint a férfit a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Főigazgatóságának munkatársai közös akció keretében állították meg és igazoltatták az M1-es autópálya egyik, Győrhöz közeli pihenőhelyén. A gépjármű átvizsgálásakor a motorterében egy fekete szigetelőszalaggal körbetekert, 1200 gramm súlyú fehér port tartalmazó csomagot találtak.
   
A NAV bevetési járőrei a port a helyszínen gyorstesztnek vetették alá és megállapították, hogy az anyag amphetaminszármazék. 
   
Az elfogott embert az NNI nyomozói előállították, gyanúsítottként kihallgatták és - bűnügyi őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az NNI kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.