Ha nem tudnak hazautazni

A kórházban maradhatnak a kezelésre bejáró betegek Veszprémben

A veszprémi kórházban elhelyezik a napközben kezelésre bejáró betegeket, ha az útviszonyok miatt nem tudnak hazautazni.

2013.01.18 17:54MTI

Rácz Jenő, a Csolnoky kórház főigazgatója elmondta: a havazás miatt több munkatársuk nem tudta felvenni a munkát, de nem olyan nagy számban, hogy ez befolyásolná a kórház működését. Műtétet nem kellett elhalasztani a nehézkes közlekedés miatt - tette hozzá. 

A kórház időben feltöltötte tartalékait, így eszközökben nincs hiány akkor sem, ha az ellátás akadozna - tette hozzá. Megjegyezte: a tervezett beavatkozások egy részét azért kellett elhalasztani, mert a páciensek nem érkeztek be a kórházba, ugyanakkor a havas, csúszós utak miatt bekövetkezett balesetek miatt kissé megnőtt az intézmény forgalma.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.