A terrorelhárítás egységei vonultak ki

Túszul ejtette családját egy rendőr Zagyvarékason

Túszul ejtette családját vasárnap délután egy rendőr Zagyvarékason. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a rendőrség és a terrorelhárítás egységei.

2012.11.11 18:04MTI

 A Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál szerint a település egyik kis utcájában délután negyed négy körül egy családi házat teljesen körbevettek a rendőrök és a terrorelhárítás egységei.
A honlap elsődleges információi szerint az összehangolt akcióra azért volt szükség, mert egy rendőr - feltehetően családi vita miatt - a saját házában túszul ejtette feleségét és két gyermekét.
   
A Szoljon.hu úgy tudja: a családi túszejtés fél öt körül személyi sérülés nélkül befejeződött. A terrorelhárítás emberei elvonultak a helyszínről, ahol a forgalomkorlátozást is feloldották. A cselekmény elkövetésével gyanúsított férfit előállította a rendőrség, a helyszínelés jelenleg is tart.
   
Az MTI érdeklődésére a Terrorrelhárítási Központ azt közölte, hogy az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ad tájékoztatást.
   
Az MTI kereste a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, aki sms-ben tudatta: a későbbiekben közleményt adnak ki az ügy részleteiről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.