Előállították őket

Ittas vandálok rongálták meg a metrókocsit

Előállították a rendőrök azt a kilencfős társaságot, amelynek ittas tagjai megrongáltak egy metrókocsit, szombaton este, a belváros és a Batthyány tér között.

2012.09.23 11:09HavariaPress

Egy kilencfős társaság szállt fel, szombaton este a M2-es metróra, a belvárosban. A feltehetően ittas társaság tagjai kitörték a szerelvény ablaküvegeit, kitépték az üléseket a helyükről és bevizeltek a kocsiba. A vandál banda a Batthyány téren szállt le, ahol aztán a rendőrök elfogták és előállították őket. Vasárnap hajnalban, Csepelen, a Csillagtelep végállomáson, a 35-ös buszt firkálta össze egy utas. A vezető, mikor észlelete a rongálást, becsukta a busz ajtajait, hogy visszatartsa a fiatalembert, de az kimászott az ablakon és elmenekült. A vandálok évente több százmillió forint kárt okoznak a BKK-nak és a BKV-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.