Podmaniczky utca

Jó volt a személyleírás: elfogták a taxisofőr támadóit

Súlyosan megsérült az a taxisofőr, akire szerdán hajnalban támadt rá három férfi, a főváros VI. kerületében, a Podmaniczky utcában.

2012.09.05 08:57HavariaPress

A rendelkezésre álló adatok szerint, szerdán hajnalban, a főváros VI: kerületében, a Podmaniczky utcában, három férfi rátámadt egy taxisofőrre. A bántalmazás során a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínre riasztott rendőrök a személyleírás alapján nem sokkal később, a Jókai utcában el is fogták a három támadót, akiknek elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.