Élő és szárított is volt

Kannabiszt találtak egy pincében Táborfalván

Kábítószernek minősülő anyagot, mintegy száz tő élő kannabiszt és 10 kilogramm szárított növényrészt találtak a rendőrök Táborfalván, egy épület pincéjében.

2012.07.19 16:00MTI

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a dabasi kapitányság munkatársai szerdán állampolgári bejelentés alapján mentek ki a családi házhoz. Az épület pincéjében az elsődleges szakértői vélemény szerint több mint száz tő, különböző fejlettségi fokban lévő kannabisz növényt, 3 kilogramm, korábban leszüretelt száraz virágzatot, valamint 6,5 kilogramm szármaradványt találtak. 

A jelentős mennyiségű, kábítószernek minősülő anyagon kívül a termesztéshez szükséges különböző eszközöket is lefoglaltak a nyomozók. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felderítő osztálya az ügyben kábítószerrel való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 47 éves budapesti férfi ellen. A férfit a kihallgatása után a rendőrök őrizetbe vették és javaslatot tettek az előzetes letartóztatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.