Lángra lobban az egész tetőszerkezet

Robbanás Jánossomorján: veszélyben a lakó élete

Felrobbant az éjjel egy gázpalack egy jánossomorjai családi házban; az ott élő férfit életveszélyes állapotban szállították kórházba.

2012.05.31 09:20MTI

Dobos Viktória, a katasztrófavédelem Győr-Moson-Sopron megyei szóvivője jelezte: kevéssel szerda este tíz óra előtt kapták a jelzést, hogy ég a ház szinte egész tetőszerkezete és egyik szobája. A lángokat a helyi önkéntes tűzoltókkal együttműködve sikerült megfékezni.
   
Hozzátette: a detonáció megrepesztette és omlásveszélyessé tette az épület egyik falát, amit gerendákkal kitámasztottak, a település polgármestere pedig intézkedett a tulajdonos élettársának ideiglenes elhelyezéséről. Az esemény okainak tisztázására tűzvizsgálat indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.