Balatoni nyár

Elegük lett a jegykezelőből, elverték a vonaton

Kora hajnalban kérte jegyeiket a kezelő, egyszerűbbnek tartották az ébresztést veréssel jutalmazni.

2012.05.21 13:24ma.hu

Balatonfenyves-alsó és Balatonfenyves között közlekedett május 19-én hajnalban az a vonat, amelynek egyik kocsijában két személy - előzetes szóváltást követően - bántalmazta a jegykezelőt, aki 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az adatgyűjtés során beszerzett nformációk alapján a rendőrök előállítottak két balatonfenyvesi férfit, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Ennek során a cselekmény elkövetését beismerték, ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás - tájékoztatta a ma.hu-t a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.