Azért rongáltak, mert jól esett

Jó heccnek tartották az elsőbbségadás táblát kiszedni

Egy bokor mögé hasalva akart elbújni két fiatalember a helyi körzeti megbízott elől, miután betörték egy telefonfülke üvegét és a kagylót vezetékestől kitépték a helyéről.

2012.05.21 10:36ma.hu

Vasárnap hajnalban az ásotthalmi körzeti megbízott hatalmas csörömpölésre lett figyelmes. A hang irányába indult. Ekkor vette észre, hogy a főutcán lévő telefonfülke üvegeit valaki betörte és a kukát is kiborították. Az autóból kiszállva keresni kezdte az elkövetőket, majd egy bokor mögött hasalva meg is találta a két fiatalembert, akik ott akartak elrejtőzni a rendőrök elől.

A 18 éves ruzsai és 19 éves helybeli fiatalember azt mondta a helyi körzeti megbízottnak, hogy a helyi kocsmában voltak szórakozni. Amikor végeztek, egyikük nevelőapját akarták felhívni, hogy menjen értük. A telefonfülke megrongálást tagadták, azt viszont elismerték, hogy az elsőbbségadás táblát kimozdították a helyéről. Egyikük szerint azért, mert jól esett. A kukát is kiborították, amit azzal indokoltak, hogy csikket kerestek benne.

A két fiatalembert a helyi körzeti megbízott előállította a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrsére, ahol garázdaság vétsége megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás – tájékoztatta a ma.hu-t a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.