Személyautó nekihajtott a betegszállító járműnek

Mentőautó balesete Érden - négy sérült

Négy ember, köztük egy mentőautó személyzete is megsérült péntek este Érden, amikor egy személyautó nekihajtott a betegszállító járműnek - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

2008.05.10 09:22MTI

Egy beteghez igyekvő mentőautónak a Balatoni út és a Kutyavári út sarkán nekihajtott egy személyautó, a mentőt a kerítésnek lökte, majd egy másik autóval is összeütközött - mondta a szóvivő. Hozzátette: a mentőben az ápoló és a gépkocsivezető, a személyautóban két utas könnyebb sérüléseket szenvedett. Az érdi beteget egy másik mentő szállította el- mondta Győrfi Pál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.