Megijedhetett a hatvankilenc éves férfi

Infarktust okozhatott a bozóttűz Isaszegen

Vélhetően az ijedség következtében kapott infarktus miatt halt meg egy férfi Isaszegen egy bozóttűznél kedd dél körül.

2012.03.20 14:43MTI

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője elmondta, hogy az első információk szerint a 69 éves budapesti férfi meggyújthatta a bozótot, és amikor a tűz hirtelen terjedni kezdett, úgy megijedt, hogy rosszul lett, valószínűleg infarktust kapott.
   
A halál okára csak a boncolás, illetve a Gödöllői Rendőrkapitányság által elrendelt közigazgatási eljárás lefolytatása után derülhet fény - tette hozzá a PMRFK szóvivője.
    
Loch Erika megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint az isaszegi Öreghegyen egy víkendház közelében körülbelül egyhektárnyi területen avar, bozót és szemét kapott lángra. A gödöllői tűzoltók két fecskendővel jelenleg is dolgoznak a lángok megfékezésén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.