Egy ismerős játszotta el az exférj szerepét

Kétmilliót nyúlt le volt férje számlájáról egy tatabányai nő

Volt férje számlájáról vett le kétmillió forintot, kedden, egy tatabányai nő ismerőse segítségével, aki eljátszotta a férjet.

2012.03.07 12:40havariaPress

A tatabányai okmányiroda alkalmazottját tévesztette meg az a nő és ismerőse, akik hétfőn jelentek meg az irodában, és az asszony volt férjének anyakönyvi kivonatával ideiglenes iratokat állíttattak ki a férfinek, mondván elvesztette azokat. Később a nyilvántartóban vette észre az alkalmazott, hogy a két személy nem ugyanaz, ekkor azonnal értesítette a rendőrséget. Az ügyben okirattal visszaélés miatt indult eljárás. Másnap, kedden, a volt férj jelent meg a tatabányai rendőrségen, hogy számlájáról levettek 2 millió forintot. A rendőröknek azonnal összeállt a kép, így el is mentek az asszonyhoz, aki beismerte, hogy 10 százalékot, 200 ezer forintot adott a férfinek, aki vállalta is szerepét, és kedden, Budapesten személyesen vették föl a pénzt egy bankban, a hamis igazolvánnyal. A többi pénzt az asszony a porszívó zsákjában rejtette el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.