Visszament a tetthelyre, ahol már vártak rá

Eliszkolt a tequilával, de a bringáját elhagyta a szegedi fiatal

Korábban is sikerrel járt, így újból célba vette Szeged egyik élelmiszerboltját azért, hogy egy üveg tequilát lovasítson meg kedden este a 22 éves szegedi férfi.

2012.03.07 10:10MTI

Kerékpárral jelent meg a helyszínen, de ugyanígy érkezett korábban is, amikor négy üveg likőr boldog gazdájaként távozott ugyanebből a boltból, fizetés nélkül. A férfi a nadrágjába rejtette a szeszes italt, azonban az üzletből való távozáskor a biztonsági őr útját állta, megragadta a karját, mire ő a fogásából kitörve ellökte az őrt és kirohant az üzletből.

A féltett árut elrejtette az egyik emeletes ház oldalába, de pechjére a bringáját otthagyta a boltnál. Mikor visszament érte, az üzlet alkalmazottai már várták és követelték vissza az ellopott árut. A biztonsági őr jelzésére kiérkező rendőrök előállították a bolti szarkát, aki a kihallgatása során elmondta, hogy megbánta tettét. Ellene rablás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.