Hat év

A búcsúbulihoz rabolt piát a rablásért elítélt férfi Miskolcon

Kirabolt egy boltot az a 24 éves miskolci férfi, akit korábban rablásért ítéltek el, és akinek azon a napon kellett volna börtönbe vonulnia, amikor az újabb bűncselekményt elkövette - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

2012.02.29 18:56MTI

Dobi Tamás elmondta: a férfi börtönbe vonulása előtt búcsú bulit akart tartani, ehhez kellett ital és cigaretta, amelyeket egy boltból lopott el.

Tettét az alkalmazottak látták, a sietve távozó férfi után eredtek, aki egyiküket bántalmazta, majd elmenekült. A bolti eladó nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A rablót elfogták, a bíróság hat év szabadságvesztésre ítélte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.