A tető egy része teljesen leégett

Tűz az idősotthonban: evakuálták a lakókat

Kigyulladt egy idősek otthona, hétfő hajnalban, a Somogy megyei Vótapusztán. A tűzben személyi sérülés nem történt, de a tető egy része teljesen leégett.

2012.02.13 08:28havariaPress

Egyelőre tisztázatlan körülmények között gyulladt ki egy vótapusztai idősek otthona, hétfő hajnalban. A tűzoltók nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, ahol volt kastély tetőszerkezete nagy felületen lángolt. A tűzben személyi sérülés nem történt, az otthonban lakókat egy kollégiumba költöztették. Az oltás során a tetőszerkezet nagy része teljesen leégett és a födém is beszakadt, nem tudni, visszaköltözhetnek-e a lakók. A tűz keletkezésének okát szakértő vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.