Az ajtót zárva volt

Vérnyomok vezettek a házhoz: odabenn hevert a férfi

Súlyosabb bűncselekményre engedett következtetni az a bejelentés, amely szombat kora délután érkezett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Központi Ügyeletére.

2012.02.13 08:11ma.hu

A bejelentés szerint ugyanis az egyik maroshegyi családi ház bejáratához vérnyomok vezettek, a bejárat ajtó felső üvege be volt törve, s az ott lakó kopogásra, de még hangos kiabálásra sem reagált.

A helyszínre kiérkezett járőrök megállapították, hogy a ház ajtaja belülről van zárva, és az ajtóban belülről benne van a kulcs, azonban a törött ablakon benyúlva azt ki tudták nyitni. A házban szintén nagyobb mennyiségű vérnyomot láttak. Ahogy beljebb mentek, a hálószobában aztán rátaláltak a lakrész lakójára is, az 51 éves férfire.

Az intézkedés során kiderült, hogy a fűtetlen házban alvó, ittas személy a kocsmából hazafelé még a hajnali órákban elvesztette a kulcsát, s így kézzel törte be saját ajtajának felső üvegezett részét, hogy bejusson, melynek során jobb kezén több mély, vágott sérülést szerzett, de ittassága miatt ezt nem vette észre, s elaludt.

A lakásban, az ott található hőmérő tanúsága szerint nulla fok alatt volt a hőmérséklet. Így egyrészt a kihűlés veszélye, másrészt a férfi sérülései miatt a járőrök mentőt hívtak a helyszínre, akik biztonsági intézkedés keretében a férfit kórházba szállították. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.