Előzetesben a fiatal elkövetők

Kislányok rabolták ki az idős asszonyt Miskolcon

Három fiatalkorú és egy gyermekkorú lány rabolt ki egy idős nőt Miskolcon. A rendőrség néhány óra alatt elfogta az elkövetőket.

2012.02.07 14:19ma.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást, mivel otthonában többen rátámadtak egy 90 éves miskolci nénire. Az idős asszony a nyomozóknak többek között azt is elmondta, hogy a kora esti órákban rontottak rá támadói, akikről mindössze annyit tudott, hogy négy lány volt.

A rendelkezésre álló adatok szerint alapján a fiatalkorú lányok, és gyermekkorú társuk miután bejutottak a lakásba azonnal letámadták a televíziót néző sértettet, aki félelmében elárulta hol tartja a pénzét. A gyanúsítottak több tízezer forinttal távoztak a helyszínről.

A rendőrök a begyűjtött információk alapján hamar, mondhatni órák alatt eljutottak egy a tetthely közelében lakó 16 éves lányhoz, aki rövid idő alatt belátta, hogy a bűncselekmény elkövetését kár tagadnia.

A Miskolci Rendőrkapitányság még a bűncselekmény elkövetésének napján bűnügyi őrizetbe vette a 16, illetve 15 éves fiatalkorú lányokat, akikkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amelyet a bíróság elrendelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.