10 kilogramm marihuána + 2 drogfutár = X

Annyi füvet fogtak a zsaruk, hogy az már szívás

Csaknem 10 kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök drogfutároktól, akiket a napokban fogtak el a rendőrök a fővárosban - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

2011.11.28 13:23MTI

A közlés szerint egy 35 éves külföldi férfi a múlt héten taxival szállított 5 kilogramm marihuánát eladásra, amikor igazoltatták a rendőrök. A lakásán tartott házkutatás során további fél kilogramm kábítószergyanús növényi anyagot foglaltak le.

A BRFK tájékoztatása szerint másnap Kispesten egy 32 éves személy hátizsákjában négy kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak a nyomozók.

A férfi bevallása szerint a marihuánát "átadási céllal" tartotta magánál, és pénzt kapott volna a fuvar sikeres lebonyolításáért.

A rendőrség kezdeményezte mindkét drogfutár előzetes letartóztatását kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.