Múlt csütörtökön szökött meg

Elfogták a Pálhalmáról megszökött rabot

Elfogták hajnalban azt a férfit, aki múlt csütörtökön szökött meg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézethez tartozó hangosi tehenészeti telepről - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

2011.11.28 10:19MTI

Mivel felmerült annak eshetősége, hogy a munkára kivezényelt elítélt volt élettársához, a Bács-Kiskun megyei Csávolyra megy, a dunaújvárosi nyomozók felvették a kapcsolatot a bajai rendőrkapitánysággal.

A nyomozók megérzése nem csalt, a 38 éves férfit a bajai rendőröknek hétfő hajnalban egykori élettársa csávolyi háza közelében, egy gazos területen sikerült elfogniuk - mondta Németh-Kész Mónika.

A pálhalmai büntetés-végrehajtási intézet munkatársai már intézkedtek az elítélt visszaszállításáról. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya a férfival szemben fogolyszökés miatt indított büntetőeljárást – tette hozzá a szóvivő.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának pénteki közlése szerint a férfit - közúti baleset okozása miatt - jogerősen 1 év 6 hónap fogházbüntetésre ítélte a bíróság.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.