Kábszer Kanadából

Idilli fotókkal fedték az amfetamint a csempészek

Egy Kanadából érkező csomagban családi fényképek mellett 114 darab fehér tablettát is találtak a pénzügyőrök.

2011.10.01 09:11ma.hu

Az áruvizsgálatra kiválasztott csomagra a feladó csak annyit írt, hogy az fényképeket tartalmaz, a küldemény felbontása után azonban ismeretlen eredetű 63 gramm súlyú fehér tabletták kerültek elő. A helyszínen elvégzett gyorsteszt szerint a tabletták mindegyike amfetamin. A pénzügyőrök a postai küldeményt lefoglalták és visszaélés kábítószerrel bűncselekmény gyanúja miatt feljelentést tettek - írja közleményében a NAV.

Ebben az évben már 35 alkalommal – átlagosan hetente egyszer - találtak kábítószert a postaforgalomban, összesen 26 kg mennyiségben, melyből 4 kg kokain, 300 gramm heroin és kb. 22 kg különböző party-drogok alapanyaga. Az összesen lefoglalt kábítószer piaci értéke meghaladja a 100 millió forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.