Lekörözi a Netflixet is

Ontja a filmeket az Amazon új szolgáltatása

Az Amazon online áruház kedden elindította új filmes szolgáltatását az Egyesült Államokban, komoly konkurenciát teremtve a Netflix internetes filmforgalmazónak.

2011.02.23 04:46MTI

A seattle-i központú online áruház az Amazon Prime tagsággal teszi lehetővé felhasználóinak a filmekhez való hozzáférést. Az Amazon Prime évi 79 dollárért tagjainak ingyenesen szállítja házhoz az Amazontól rendelt könyveket, illetve egyéb árukat.

Az előfizetők a mozifilmeket és tévéműsorokat közvetlenül a számítógépen vagy az internethez csatlakoztatható televíziókon, Blue-ray lejátszókon és set-top boxokon nézhetik meg.

A tagok számára korlátlanul és reklámmentesen hozzáférhető ötezer tételes filmkatalógusban olyan sikerprodukciók szerepelnek, mint a svéd bestsellerből készült Millennium-trilógia mindhárom filmje, a Pingvinek vándorlása, a Ki vagy, doki?, valamint a Waczak Szálló.

Az Amazon korábban indított Instant Video szolgáltatása keretében online kikölcsönözhető vagy megvásárolható filmeket is kínál. Az Egyesült Államokban és Kanadában előfizethető Netflix havi díjat kér filmszolgáltatásáért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.