Webkettes antivírus-oldal indul

Új közösségi oldalt indít a Panda

A Panda Security támogatásával új közösségi oldal indul. A Myspace-hez hasonló weblap a vírusokkal, IT-biztonsággal kapcsolatos szakmai segítségnyújtást helyezi előtérbe: a tagok blogbejegyzéseken, fórumokon keresztül tudhatnak meg minél többet a digitális kártevők elleni védekezésről.

2008.03.19 13:58ma.hu

Panda-támogatással indul az új közösségi oldal, amely elsősorban az IT-biztonságot helyezi a középpontba. A vírusirtás és a számítógép biztonsága iránt érdeklődők számtalan szakmai információt találnak majd az oldalon, ahol a Panda Security technical supportos kollégái rendszeresen publikálnak majd a blogban, ezzel is elősegítve az információáramlást. A fórumokon rendszeresen előfordulnak majd olyan szakértők, akik a vírusirtást, az adatvédelmet választották szakterületüknek, és akik minden feltett kérdésre igyekeznek a legjobb tudásuk szerint válaszolni.

A klubtagok számára lehetőség nyílik a Panda-szoftverek bétatesztelésére is, így aki a vírusirtás legfrissebb, leginkább uptodate technológiájára kíváncsi, itt könnyedén lehet naprakész. A weboldalon bárki regisztrálhat, aki egy kicsit is fontosnak érzi számítógépe biztonságát és a vírusmentességet.

A felhasználók Panda-szoftvert tölthetnek le, 30 napos licensszel, az új regisztrálók között pedig 20 teljes verziós Panda Internet Security 2008-at sorsolnak ki az oldal működtetői.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.