Biztonságosabb internet a Pandától

Ingyen adja a Panda az Internet Securityt

A Panda Security bejelentette, hogy támogatja a Safer Internet Day 2008 elnevezésű, többéves múltra visszatekintő, világméretű kampányt. A kezdeményezés keretein belül bárki ingyen használhatja a Panda legújabb, legmodernebb biztonsági szoftverét.

2008.02.21 14:20ma.hu

A Safer Internet Day (SID, magyarul talán "Egy nap a biztonságosabb internetért") egy évente megtartott rendezvény, melyet a világ számos országában - többek között hazánkban is - egyszerre rendeznek meg. Az idei, február 12-i esemény alkalmából a Panda Security is felkarolta az ügyet: Panda Internet Security 2008 termékét egy hónapig bárki ingyen használhatja.

"Nem egyszerűen arról van szó, hogy adunk egy demoverziót" - kommentálta Sándor Zsolt, a Panda Security magyarországi igazgatója. "Itt egy teljes értékű termékről van szó, terméktámogatással, napi vírus- és programfrissítéssel, amit egy hónapig bárki igénybe vehet, aki letölti a szoftvert. Ezzel próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy ez a kezdeményezés ne csak egy napig tartson, hanem hosszú távon hasson az internetező közösség hozzáállására."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.