A djuice egyszerűsíti mobilinternet szolgáltatását

Feltöltőkártyás mobilnet

A djuice egyszerűsíti tavasszal bevezetett feltöltőkártyás mobilinternet szolgáltatását. A reload net számos újdonságot - például az eddiginél alacsonyabb adatforgalmi díjat és egyszerűbb adatcsomag-megrendelést - kínál.

2009.12.07 14:18ma.hu
hirdetés

. A felhasználók a rugalmasan variálható adatcsomagok mellett hűségnyilatkozat és havidíj nélkül tudnak netezni.

A fiatalok mindennapi életéhez és a barátokkal való kapcsolattartáshoz egyre növekvő mértékben szükség van azonnali online elérésre. Elég, ha az MSN-re, chatre, a vizsgaidőszakra való jelentkezésekre, a neten rendelt mozijegyekre vagy éppen a Facebookon szervezett bulikra gondolunk. A djuice mindehhez egyszerűsített és pénztárcabarát mobilinternet-szolgáltatást kínál a fiatalok számára. A szolgáltatás előnye, hogy nincsen fix havidíj, sem hűségnyilatkozat.

A fiataloknak azonban nemcsak a kedvező ár, hanem a megjelenés is fontos. A djuice ezért december 8-tól limitált darabszámú különleges és egyedi modemeket kínál megújult szolgáltatásához. A fiatalos, narancsmetál színű modem üde színfoltja lehet laptopunknak. Az elegáns éjkék és hófehér színekben pompázó kristállyal díszített exkluzív változat pedig szép karácsonyi ajándék a trendkövető, fiatal hölgyek számára.

A kezdőcsomag megvásárlásával a djuice 500 MB-os adatforgalmat biztosít, amely az aktiválást követő 45 napon belül használható fel. Ennek felhasználása után belföldön 5 Ft/MB-os áron lehet internetezni az egyenleg terhére, a feltöltőkártya egyenlegének és érvényességének erejéig. A modem nélküli kezdőcsomag ára 3 900 Ft, fekete USB modemmel 9 900 Ft, narancsmetál színben 11 990 Ft, az éjkék vagy hófehér kristályos változatban pedig 14 990 Ft-ba kerül. A feltöltőkártya érvényességi ideje az egyenlegre töltött pénzösszeg mennyiségétől függ (úgy, mint a normál kártyás hangalapú előfizetések esetében), vagyis 1500 Ft-os feltöltés esetén 90 napig, minden ennél nagyobb összeg esetén 365 napig érvényes.

Ahogy a főként beszélgetésre használt tarifacsomagokhoz is rendelhetők kedvezményeket nyújtó szolgáltatások, úgy ez a reload net tarifacsomag esetében is megtehető. Az 500 MB, 1 GB és 5 GB-os adatcsomagok alapdíjas SMS üzenet küldésével rendelhetők meg, és még kedvezőbb árú internetezést tesznek lehetővé.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.