Melegítsünk fel régi szerelmeket online

A Facebook és a MySpace legyőzte a kocsmákat

A közösségi oldalak mint például Facebook, MySpace, Friends Reunited elhódították a kocsmáktól és a bároktól a legnépszerűbb ismerkedős, randizós helyek címét.

2009.02.26 13:49ictpress

Négyből egy brit már randizott online, a közösségi oldalakon megismert partnerrel. Egyharmaduk pedig egykori szerelmét melegítette fel a portálok segítségével. Tízből egy brit ennél jóval messzebbre merészkedett, és egyéjszakás kalandba is bonyolódott a közösségi oldalról megismert partnerrel.

A felmérést készítő OnePoll piackutató cég szóvivője szerint hagyományosan a pubok az ismerkedés legfőbb helyszínei, ám a közösségi oldalak, mint a Facebook és MySpace már átvették ezeket a szerepeket. Majd hozzátette: ezek az oldalak a régi szerelmek felmelegítésére is tökéletesek, írja a Telegraph.

A háromezer 20 és 40 év közötti válaszadó közel fele (46 százalékuk) úgy vélekedett, hogy a site-ok segítségével jóval könnyebb ismerkedni, 57 százalékuk pedig azt válaszolta, hogy sokkal bizalmasabban viselkednek egy online csábítóval.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.