Tech

Ingyen kínálta a Wi-Fi-t, de a kóddal akadt egy kis probléma - videó

Futótűzként terjed egy videó, amely mindenkinek ingyenes Wi-Fit ígér, kóddal mellékelve, de váratlan csavarral végződik.

2022.09.22 15:02ma.hu

Nem titok, hogy a jelszavainkat, legyen szó akár a közösségi média fiókokról, akár a Wi-Firől, nem szabad megosztani senkivel. Ráadásul sokan nagyon bonyolult jelszavakat alkalmaznak, hogy ezeket senki se tudja feltörni. Ezt egy újabb szintre emeli egy új vírusvideó, amely azt ígéri, hogy ingyen Wi-Fit ad, mindenkinek, ám a sztori váratlan fordulattal végződik.

A videó eredetileg a TikTok-ra került fel, és más közösségi médiaplatformokon is újra megosztották. A tréfás videót szarkasztikusan a következő felirattal tették közzé: "Hála Istennek, hogy vannak még jó emberek a világon."

A videó egy falon lévő plakáttal kezdődik, amelyen ez áll: "INGYENES WI-FI. Hálózat: goodluck. Tépj jelszót." A plakát alján pedig papírcsíkok vannak, amikre látszólag egy jelszó van írva és tényleg csak le kell tépni. Ám amikor az ember megfogja a csíkot, nem tudja letépni, mert a csík gyakorlatilag soha véget nem ér, olyan hosszú és bonyolult jelszó van ráírva.

A fergeteges videó már több mint 740 ezer megtekintést gyűjtött, és a számok csak nőnek, valamint különböző kommentekre késztette az embereket.  

Egy felhasználó megkérdezte: "Működött?", egy másik felhasználó pedig tréfásan válaszolt: "Még mindig gépelem a jelszót, a felénél tartok".

Egy felhasználó nagyon logikus kérdéssel csodálkozott. Azt írták: " Kinek van ilyen hosszú nyomtatója?!".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.