Mindent a MySpace-ért ésYoutube-ért

Az NVIDIA bemutatta a világ első 99 dolláros HD mobil internet eszközét

Ma a felhasználók nemcsak a személyi számítógépeken, de a kézi készülékeken is előszeretettel használják az olyan közösségi oldalakat, mint a MySpace, vagy a Youtube.

2009.02.17 14:03ictpress

Az NVIDIA új termékén a Tegra MiD-en (Mobile Internet Device) lehetőség van HD filmeket és videókat nézni. A grafikus chipeket gyártó cég bemutatta a Tegra MiD-et, ami a Tegra 600-on alapszik, a készülék 99 dollárért kapható majd, és akár napokat is lehet használni egyetlen töltéssel, és HD minőségben lehet rajta videókat és filmeket nézni.

A termék 720p és 1080p felbontású videó lejátszásra alkalmas, illetve teljes Wi-Fi és 3G kapcsolat funkció van benne. Teljes értékű internet böngésző található benne és még számos kiegészítő, mint a szoftverfejlesztő csomag, alkalmazás figyelő, és az e-mail kliens - adta hírül az NVIDIA.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.