Tech

Nekiestek a politikusnak, mikor kiposztolta a feleségét, amint havat lapátol

Egy kanadai politikusnak látványosan visszaütött a feleségét dicsérő közösségi média posztja.

2022.01.09 12:41ma.hu

Jon Reyes kanadai politikus, Manitoba gazdaságfejlesztési minisztere súlyos visszatetszést kapott, miután nyilvánosan ünnepelte feleségét, amiért az egy 12 órás kórházi műszak után havat lapátolt.

"Még a tegnap esti 12 órás éjszakai kórházi műszak után is van energiája a feleségemnek arra, hogy a kocsifelhajtót lapátolja" - tweetelte Reyes egy fotó kíséretében, amelyen a felesége havat lapátol a házuk előtt. "Isten áldja őt és minden frontemberünket. Ideje reggelit készíteni neki."

Bár Reyes látszólag szívmelengető tisztelgésnek szorgalmas felesége előtt szánta a posztot, sok közösségi média felhasználó kritizálta a politikust, amiért a fotót készítette ahelyett, hogy kiment volna segíteni neki.

"Miért nézed és nem lapátolsz? Ez a tweet szívás" - írta egy nő, míg Scottie Beam modell azt írta: "Remélem, elhagy téged. Gyorsan."

Mások azzal vádolták Reyest, hogy "megalázta" a feleségét, és még azt is felajánlották, hogy "kifizetik a válóperes ügyvédjét".

"Haver. A feleséged 12 órás kórházi műszakokban dolgozik egy világjárvány idején. Haza kellene jönnie egy lapátolt feljáróra" - állt az egyik dühös kommentben.

Volt, aki azt írta, megmutatja a feleségének a posztot, hogy van nála rosszabb férj.

Bár Reyes többi Twitter-bejegyzését is elárasztották a hólapátos posztot gúnyoló kritikák és viccek, a miniszter még nem reagált az esetre.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.