Hogyan szakítsunk neten!

Őrült ötlet: A Facebookon válni is lehet

A kapcsolatépítő oldal a kapcsolatok lezárásához is segítséget nyújt. Egy angol feleséggel és anyukával egy Facebook bejegyzésben tudatta a férje, hogy hat éves házasságuk véget ért.

2009.02.06 13:59ictpress

Neil Brady megszüntette a házasságát Emma Brady-vel - írta egy angol férfi a Facebook üzenőfalán. A felesége csak akkor értesült a bejegyzésről, amikor egy közös barátjuk felhívta és megkérdezte, hogy a történtek ellenére jól van-e.

"Borzalmas érzés volt. Rendkívül megalázó, amit a férjem csinált, hiszen a Facebookon rengeteg olyan barátunkkal tartjuk a kapcsolatot, akiket évek óta ismerünk. A legviccesebb az egészben, hogy ha egyszerűen megkért volna, hogy váljunk el belementem volna, mert soha nem akartam boldogtalanná tenni."- idézi a Telegraph Emma szavait.

"Olyanok voltunk mint a többi pár, a kapcsolatunknak voltak jobb és rosszabb időszakai. Amikor azt a telefonhívást kaptam nem is értettem, hogy miről van szó és rögtön fel akartam hívni Neil-t, de a barátaim lebeszéltek róla. Meggyőztek arról, hogy inkább személyesen beszéljük meg a nézeteltéréseinket. Ezért aztán hazamentem, és kérdőre vontam a férjemet ő viszont azt mondta nekem, hogy minden rendben van" - mondja Emma Brady.

A férj aztán elvesztette az önuralmát és kidobta a feleségét a házukból egy pongyolában és kizárta a hátsókertbe. Az incidens után a feleség beperelte a férjét, aki azzal védekezett a bíróság előtt, hogy Emma megcsalta őt, ráadásul az sem igaz, hogy a Facebookról értesülhetett először arról, hogy válni akar, mivel már korábban is beszéltek róla. A bíróság a feleségnek adott igazat és összesen nyolcszáz font megfizetésére kötelezte Neil Brady-t erőszakos viselkedéséért. A válóperük még csak most kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.