Tech

Ismét lehalt a Facebook Messenger

Világszerte leállt a Facebook üzenetküldő alkalmazása, a Messenger.

2020.12.10 12:43ma.hu

Szinte nincs olyan felhasználó, aki tudna üzeneteket küldeni vagy fogadni, de olyanok is vannak, akiket már bejelentkezni sem enged a rendszer, miután csütörtökön napközben leállt a Messenger. A lehalás a böngészőben megnyitott Facebookot is érinti.

A Downdetector alapján már szerda este fél 10 körül akadozott a rendszer, de csütörtök délre szinte minden kontinensről érkezett bejelentés.

Már több mint 1400-an jelezték az oldalon, hogy problémák vannak az alkalmazással, a legtöbbjük Európából. A térkép alapján Párizst és Varsót súlyosabban érinti a leállás, mint a többi nagyvárost, de sokan jelentenek hasonló technikai problémát a Fülöp-szigetekről és Japánból is.

A Statista szerint a Messenger a második legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás a szintén a Facebook tulajdonában lévő WhatsApp után. Októberben 1,3 milliárd felhasználó küldött és fogadott üzeneteket a Messengeren.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.