Tech

Elindult az ügyészség Facebook-oldala és YouTube-csatornája

Naponta többször is aktuális tartalmakkal jelentkeznek.

2020.10.29 06:30MTI

Elindult az ügyészség Facebook-oldala és YouTube-csatornája - közölte a Legfőbb Ügyészség.

Naponta többször is aktuális tartalmakkal jelentkezik hétfőtől az ügyészség - közölték. A Facebook-oldalon a legfontosabb, legérdekesebb ügyészségi hírek mellett a szervezet feladatait is közérthető formában mutatják be, a YouTube-csatornán pedig közleményekhez kapcsolódó, illetve más ügyészségi eseményekről készült videókat tesznek közzé.

Az ügyészség Facebook-oldala a https://www.facebook.com/Magyarország-Ügyészsége-104594918109266 címen, YouTube-csatornája pedig a https://www.youtube.com/channel/UCouE-RnAm6zOsykseIe1wUA/featured címen érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.