Gondok

Akadozik a Facebook

Az Instagram, a Messenger és a WhatsApp felhasználói is problémákról számoltak be.

2019.07.03 17:48ma.hu
hirdetés

Szerda délután ismét akadozni kezdtek a Facebook szolgáltatásai. A közösségi oldalon nem töltenek be a képek, nehézkes a posztolás, ezzel egy időben pedig az Instagram, a Messenger és a WhatsApp felhasználói is problémákról számoltak be.

A downdetector.com szerint a hiba látszólag Európát, az Egyesült Államokat, Dél-Amerika egyes részeit és Japánt érinti leginkább, de máshonnan is érkeztek hasonló bejelentések az ügyben.

A jelenség a szerverekkel lehet kapcsolatban: erre utal ugyanis, hogy a Facebook mellett a cég többi alkalmazása sem működik megfelelően.

A Facebook a Twitteren adott ki közleményt a történtek kapcsán

Azt írják, a képek, a videók és egyéb más fájlok küldésével van gond. Elnézést kérnek a kellemetlenségért, dolgoznak a hiba elhárításán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.