Csatlakozz!

Egyél mobil nélkül! - Mi van?

Jó kis kezdeményezést indított el a népszerű hazai étterem.

2019.02.05 13:43ma.hu

Kisgyerekes családoknak szóló akciót hirdetett a Vakvarjú étterem. Aki február 4. és 10. között asztalt foglal bármelyik éttermükben és telefonon bemondja a #kikapcs jeligét, online foglalás esetén pedig a megjegyzés rovatba írja, az ingyen kapja a gyermekmenüt. Feltétele, hogy megérkezéskor a családtagok kikapcsolt állapotban beletegyék az összes náluk lévő telefont egy erre gyártott dobozba, majd lezárják az étkezés végéig. Amennyiben a fizetésig nem szólal meg és nincs elővéve a dobozból egyetlen mobiltelefon sem, akkor jár a kedvezmény. Amivel nemcsak a gyerekmenü árát lehet pozitívumként elkönyvelni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.