IT

Az InfoConsulting lett az IFS elsődleges partnere Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában

A vállalat 50%-kal, közel 200 főre növeli munkatársai létszámát,

2019.01.02 11:31ma.hu

A vezető vállalatiszoftver-szolgáltató InfoConsulting bejelentette elsődleges IFS partnerré (IFS Principal Partnerré) való kinevezését Csehországra, Magyarországra és Szlovákiára vonatkozóan. Elsődleges partnerként a jövőben az InfoConsulting lesz az IFS fő értékesítési és szolgáltatási csatornája a három országban, kiszolgálva az összes meglévő IFS ügyfél, valamint az új ügyfelek igényeit. Az InfoConsulting a további helyi és globális partnerekkel szorosan együttműködve fog teljes körű, versenyképes és minőségi szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleknek.
A kinevezéssel egyidejűleg az InfoConsulting 50%-kal, közel 200 főre növeli munkatársai létszámát, kifejezve ezzel az IFS iránti elkötelezettségét a régióban, és biztos alapot teremtve a meglévő ügyfelek igényeinek kielégítéséhez, valamint az elkövetkező évekre tervezett növekedéshez egyaránt.

Miroslaw Kaminski, az InfoConsulting igazgatótanácsának elnöke a következőképpen kommentálta a kinevezést: „Büszkék vagyunk rá, hogy az IFS minket választott elsődleges partnerének Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk a tekintetben, hogy ügyfeleinknek az IFS Applications bevezetésével teremtsünk értéket, ez kiváló alapként szolgál ahhoz, hogy bővítsük az IFS ügyfélbázisát az elkövetkező években.”

Marcin Taranek, az IFS kelet-európai és közép-ázsiai tevékenységéért felelős ügyvezető igazgatója a következőket tette hozzá: „Ügyfeleink állnak működésünk középpontjában olyan értelemben, ahogy a megoldásainkat fejlesztjük és olyan értelemben is, ahogy bevezetjük, támogatjuk ezeket a megoldásokat. Az InfoConsultinggal képviselt azonos értékeink, az eddigi sikeres együttműködésünk, valamint a vállalat IFS iránti elkötelezettsége mutatják, hogy az InfoConsulting kiváló partner az IFS számára a növekedésben. Az IFS a jövőben is minden olyan erőforrásához hozzáférést biztosít az InfoConsulting számára, amelyre szüksége van az ügyfelek támogatásához.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.