Tech

Újabb Apple botrány - megint hajlik

A JerryRigEverything YouTube csatorna porig alázza a legújabb iPad Pro-t.

2018.11.18 11:47ma.hu

Érdekes videó került fel a YouTube-ra. Nemrég érkeztek a hírek, hogy az iPhone legújabb telefonjának eladásai  jóval a vártak alatt alakultak. Az iPhone 6 könnyen meghajolt.

Most pedig egy újabb botrány! Az Apple-nek egy újabb fiaskóval kell szembenézni. A friss iPad Pro már a legújabb designú, a megfelelően vékony kerettel rendelkezik. Ebből még nem következik az, hogy könnyen meg kellene hajolnia. De meghajlik.

Nem elég, hogy méregdrága a termék, megint a minősége hagy kívánnivalót maga után. Ez az Apple-fanokat aligha fogja meghatni. A lényeg, hogy jó drágán tudják megvásárolni a legújabb terméket. Utána tudják mutogatni és dicsekedni vele.

A részvényesek biztos örülnek neki, hogy spóroltak pár centet készülékenként. Így nagyobb lesz a nyereségük. Kérdés hány felhasználónak lesz elege a túlárazott készülékekből, és hosszabb távon ez milyen hatással van a cég értékére és a nyereségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.