Retro

Újra kapható lesz a kazettás rádió

A Crosley nevű cég nagyot álmodott és újra kazettás rádiót dob a piacra.

2018.11.17 04:21ma.hu
Crosley

A Crosley 1992-ben dobta piacra az első lemezjátszóját, és úgy gondolták, hogy itt az ideje egy újabb piaci debütálásnak. Egész pontosan kettő készülék kerül forgalomba - írta a hvg.hu. A felszereltségét tekintve mindkettő ugyanazt adja: egy mono hangszórót, AM/FM rádiót, beépített mikrofont, és egy "egyirányú" kazetta lejátszó egységet, azaz meg kell fordítani a kazettát, ha a B-oldalt is szeretnénk lejátszani.

A CT100-as modell 60 dollárba (kb. 17 ezer forint) kerül, ezért cserébe SD-kártyaolvasót és USB-slotot is kapunk, ha esetleg ezekről szeretnénk zenét lejátszani. A 70 dolláros (kb. 20 ezer forint) CT200-as a magasabb összegért cserébe többek között egy VU-méterrel is rendelkezik, ami sokkal menőbbé teszi az egészet.

Crosley


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.