Okostelefon

Itt az új Galaxy Note9

Egész napos teljesítmény, új S Pen és intelligens kamera.

2018.08.09 18:53ma.hu

A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria újabb prémium okostelefonja összekapcsolható S Pennel és a vállalat eddigi legintelligensebb kamerájával debütál.

Hosszú üzemidő: A Galaxy Note9 4.000mAh-es akkumulátort kapott, amely lehetővé teszi a reggeltől estig tartó telefonálást, üzenetváltást, játékot vagy éppen a maratoni filmnézést.

A Galaxy Note9 két verzióban, 128 GB-os és 512 GB-os tárhellyel rendelkezik, microSD kártya segítségével pedig akár 1TB-ig is bővíthető, így elegendő helyet biztosít a kedvenc képeknek, videóknak és applikációknak.

A szupererős okostelefon egy csúcstechnológiás, 10nm-es processzort is magáénak tudhat, amely támogatja a jelenleg elérhető leggyorsabb hálózati sebességet (akár 1.2 Gbps), így a streamelés vagy letöltés során sem lassul le. A Galaxy Note9 a Samsung által kifejlesztett, iparágvezető Water Carbon Cooling rendszerrelésbeépített mesterséges intelligenciával érkezik, amely optimalizálja az eszköz erőforrásait, hogy a lehető legnagyobb és legbiztosabb teljesítményt nyújtsa.

A Galaxy Note9 2018. augusztus 9. 18:00-tól előrendelhető. Azon felhasználók, akik 2018. augusztus 23. éjfélig megrendelik a készüléket a Samsung ExperienceStore-ban vagy a promócióban résztvevő viszonteladóknál, bruttó 30 000 forintos kedvezményben részesülhetnek. A Samsung Galaxy Note9 (128GB) Magyarországon 2018. augusztus 24-én kerül a boltokba 334. 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.